Açıklanan Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Yangın Merdiveni Kapısı Ne Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Kapıları insanların bir ateş simultane kolayca ve çabucak yangın merdivenine ulaşarak oradan boşaltma olmalarını sağlamlayacak konstrüksiyonda olmalıdır.

Yangın merdivenlerinin yerinde çokliğe ve tavan yüksekliğine malik olması önemlidir. Alelumum, bir yangın merdiveni en az 120 cm genişliğinde olmalıdır. Merdivenlerin basamakları ve platformları da muvafık boyutlarda olmalıdır.

Yangın Kapısının üzerinde ürkü bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik amerikan bar ivedi gidiş çabucak bapnın kabil olan en az devir kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Antrparantez, astım ve bronşit kadar solunum yolu emrazıyla birliklı olan kötü solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Yangın kapılarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız metin olduğu kadar, şık bir görünüm esenlayabilmek midein kullanılacağı mekana için de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın çabucak kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde mutasavvertır.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı malzeme kullanılması önemli olmaktadır.

Kapılar paletlerde itme edilmektedir. Her palette 15 ekip sessiz kanat kapı gönderme edilebilir. Kasaların bile monte olması gülmeyen taşımalık avantajları sağlamaktadır.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere sahip olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının vesair bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini katkısızlar.

Yangın bapsı fiyatları dair önemli bir sınır da, birinci sınıf bir yangın kapısının henüz yüce bir fiyatla satın hileınmasının uzun vadede henüz ekonomik olabileceğidir. Çünkü kaliteli bir yangın bapsı, yangın sırasında elan uzun süre dayanır ve henüz azca onarım gerektirir.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yönetmeliğine muvafık olarak belirlenen bölgelere ve skorlara göre yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde yahut benzeyenında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her ahit muaf bırakılmalı ve engellenmemelidir.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta yangın kapısı 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları prestij ve peklik bâtınin yeğleme edilir.

Yangın Kapısı yangın ve benzeri acil durumlarda insanoğluın dışarıya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayıcı kapılara verilen isimdir.

Yangın merdiveni bapları, yangına karşı yüksek peklik gösteren malzemelerden örgülmış olmalıdır. Genellikle yangına dayanıklı çelik yahut bedduaşap malzemeler yeğleme

Report this wiki page